Kanapki z hummusem i serem camembert

Czas przygotowania:
5 minut
Trudność:
Łatwy

Warianty

Kanapki z hummusem i serem camembert

Składniki

  • Chleb żytni razowy - 90 g (3 kromki)
  • Hummus gotowy - 45 g
  • Camembert lekki - 60 g
  • Pomidor - 100 g (1/2 średniego)
  • Rzodkiewka - garść
  • Rukola - mała garść

Wartości odżywcze

  • Kcal - 463
  • Białko - 24 g
  • Tłuszcze - 17 g
  • Węglowodany - 47 g
  • Błonnik - 13 g

Przepis

1. Pieczywo posmaruj hummusem.
2. Dodaj rukole, pokrojony ser oraz plastry pomidora.
3. Rzodkiewki pokrój na mniejsze kawałki i ułóż obok kanapek.

DIETA ONLINE

 

text
0
    0
    Twój koszyk
    Twój koszyk jest pustyWróć